| HS ABAYA

Hvilken Hijab model skal du vælge?

Efterhånden som HS Abaya får flere og flere forskellige hijab kollektioner, er det vigtigt at holde styr på hvad de forskellige hijab modeller er, hvornår det er bedst at bære dem og hvordan de skal vaskes. HS Abaya tilbyder i øjeblikket 3 forskellige hijab kollektioner; Rich Chiffon, Jersey og Wrinkle. Alle 3 kollektioner er meget populære og virkelig flotte, man skal dog have styr på hvornår man bære de forskellige kollektioner. Som en hijabi bruger man en del penge på hijabs, derfor er det også vigtigt, at man ved hvordan man skal tage sig af sine hijabs, så ens hijabs ikke hele tiden bliver ødelagt og man skal købe nye.

Rich Chiffon Hijab

Rich Chiffon er absolut der, hvor det hele startede for HS Abaya. Vi havde en klar vision om, at designe chiffon hijabs i nogle rigtig flotte farver og af en så høj kvalitet, at det absolut skal være den bedste chiffon hijab på markedet! Vores Rich Chiffon kollektion er lavet af et tykt polyester materiale, som gøre det til den perfekte hijab at bære til hverdag. Rich Chiffon kollektionen er lavet i et materiale som gøre den meget åndbar og derfor også meget oplagt at bruge på de lidt ekstra varme dage. Med det elegante og professionelle look man opnår med en Rich Chiffon hijab er det også oplagt, at bruge til de dage hvor man skal være lidt ekstra formel og fin.

Chiffon er et materiale, som nogle gange kan have nemt ved at glide, derfor anbefaler vi, at man bruger en amta eller inner-cap under sin Rich Chiffon hijab. 

Vaskeinstruktioner:

 • Rich Chiffon hijab kan godt vaskes i vaskemaskinen
 • Tørretumbler på laveste indstilling
 • Brug pletfjerner til at fjerne makeup pletter på din Rich Chiffon Hijab
 • Kræver ikke strygning

Jersey Hijab

Jersey Hijab Tørklæde af HS Abaya

Vores Jersey kollektion er blevet meget populær på virkelig kort tid og det er også forståeligt. Vores Jersey kollektion har både den helt perfekte vægt, størrelse og kvalitet. Jersey materialet kan strække sig meget, hvilket også gøre Jersey tørklædet til et tørklæde man kan bære når man træner. Det er en hijab som man hurtigt kan tage på, gå ud og stadig se godt ud. Jersey hijab kræver ingen amta eller nåle, det er en must-have hijab! 

Vaskeinstruktioner:

 • Vi anbefaler at man vasker sin Jersey hijab i hånden
 • Tørretumbler på laveste indstilling
 • Jersey materialet har nemt ved at krympe, til det skal du bare stryge din hijab, så er den så god som ny
 • Brug pletfjerner til at fjerne makeup pletter på din Jersey Hijab

Wrinkle Hijab

Wrinkle Hijab Tørklæde HS Abaya

Wrinkle hijab er meget populær især på de meget varme dage. Wrinkle kollektionen er lavet i et ekstra åndbart materiale, så man undgår at svede alt for meget, på de lidt ekstra varme dage. Det er meget tyndt i stoffet og har et rynket-look. Wrinkle Hijab er lavet i materialet bomuld og spandex, som gøre det til meget behageligt og har lidt stræk i sig. Det er en hijab som ikke kræver nåle, som man bare hurtigt kan tage på og smide over skulderen, så er man klar.

Vaskeinstruktioner:

 • Vi anbefaler at du kun vasker Wrinkle Hijab i hånden
 • Ingen tørretumbler
 • Ingen strygning
 • Brug pletfjerner til at fjerne makeup pletter på din Wrinkle Hijab
Tags: Hijab

Tilføj en kommentar